Hvad er Yoga?

Yoga is a mirror to look at ourselves from within - B.K.S. Iyengar

Hvad er yoga?

 

Yoga? Er det ikke noget med at sidde stille i skrædderstilling, hvorefter I så flyver af sted på jeres tæppe og er totalt i zen?

Jeg kan kun sige, hvis du virkelig vil gøre noget godt for dig selv så kom og prøv min yoga. Vi kalder det “meditation in action” - vi sidder sjældent stille. Om zen: Nej, men vi slutter altid med en afspænding - du vil blive overrasket også som sportsudøver på højt/elite niveau.

 

Yoga nej tak, jeg er megastiv i hele kroppen - nå okay, må jeg spørge: kan du være for beskidt til at gå i bad? Det er altså aldrig for sent at begynde med yoga. Du vil få resultater meget hurtigt, især hvis du bliver stabil i din praktisering af yoga. Med stabil træning, mener jeg, at du skal forvente at gå på et hold 1-2 gange ugentlig og naturligvis suppleret med dit eget lille hjemmeprogram på ca. 15-20 min.

Gør det ondt? Nej, det skal ikke gøre ondt, men du vil mærke dig selv indefra - hvis det kan mærkes, er det rigtig god yoga, og det gør noget for dig.

 

"Jeg har prøvet yoga, og det var kedeligt"??

- du skal forvente, at du skal komme mindst 4-5 gange, inden du rigtig kan arbejde med din yoga. Jeg tillader mig at sige, at på mine hold er der altid god stemning, og prædikatet ”kedeligt” har jeg ALDRIG modtaget.

 

MIN YOGA ER FOR ALLE UANSET KØN, ALDER, STØRRELSE...

 

Elevernes siger om mig og min yoga:

Levende, engageret, varm og humoristisk - altid mod udgangspunkt i Iyengar-yogaens principper.

 

Gita Emilie siger:

Undervisningen skal være sjov og kreativ, hver enkelt elev bliver set, hos mig findes ikke niveauer - alle kan deltage uøvet som øvet, jeg møder dig hvor du er

 

Jeg er ikke spirituel, men jeg giver dig ro og glæde i krop og sind, jeg ved du vil opleve forandringer, hvis du arbejder seriøst med din yoga.

 

Jeg henter selv inspiration til min yoga ved løbende at deltage i workshops hos højt certificerede yogalærere fra hele verdenen. Den inspiration jeg får fra disse workshops, tager jeg naturligvis med hjem til dig.

GITA EMILIE YOGA & MASSAGE

 

Certificeret Iyengar yogalærer

Udvikler af Gita Emilie Aerial Yoga

Spa og wellness konsulent

Fysiurgisk massør med aromaterapi som speciale

Kropsterapeut

 

 

 

GAVEKORT klik her

Kig forbi Gita Emilie på Instagram
Kig forbi Gita Emilie facebookside

Følg med på de sociale medier

GITA EMILIE YOGA / Gita Grauslund / Trelde Næsvej 124 / 7000 Fredericia / Mobil 6053 0906 / Gitagrauslund@gmail.com / Gitaemilieyoga.dk