Velvære behandlinger

Forkæl dig selv med en SPA behandling i Trelde

 

Mine behandlinger tager plads i et skønt rum med udsigt over Vejlefjord, det er også mit private hjem som er beliggende i det skønne Trelde - her tilbyder jeg flere typer massager og spa behandlinger i rolige og natur skønne omgivelser, som de fleste af os går og drømmer om midt i en hektisk hverdag.

 

Du vil møde SPA behandlinger, du ikke finder alle steder tilpasset dig og dine behov.

 

Gravid? - jeg har BodyChoice komfort støttepuden som giver dig mulighed for at ligge på maven.

Ikke alle behandlinger er velegnet under graviditet - se om den behandlingen du vælger er egnet i min menu herunder. Når du booker din behandling kan du skrive hvilken graviditets uge du er i på behandllingsdagen - du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du er i tvivl

 

Velkommen i mit hjem, jeg tror du vil finde dig godt tilpas.

 

Omkring min måden at arbejde på kan oplyse, at jeg helst ikke samtaler under massagen og SPA behandlinger. Naturligvis skal vi have en dialog, men for dig er det bedst at slappe af under massagen og jeg kan arbejde bedre, når jeg fokuserer på dig og din krop.

 

Vedr. booking af Yoga eller Massage

Gita Emilie Yoga & Massage er lukket en for en lang periode grundet nyt job som Spachef på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Har du et gavekort til Yoga eller Massage hos mig kan du kontakte mig på mobil 60530906 her vil vi helt sikkert finder et tidspunkt til din massage eller yoga.

 

 

Juice Beauty velvære ansigtsbehandling 65 min.

(velegnet for gravide)

Jeg har valgt at arbejde med Juice Beauty hudpleje serien, som består af økologiske, og næringsrige produkter helt uden skadelige ingredienser for dig og din sundhed.

Juice beauty er en patentbeskyttet sammensætning af stamceller fra frugt og C-vitamin, med højt indhold af vidundermidlet resveratol, som vi kender fra chokolade, vindruer og hindbær altså masser af antioxidanter.

I behandlingen indgår ca. 20 min. skulder, nakke og ryg massage.

Ansigtsbehandlingen indeholder afrensning af huden, peeling, fantastisk øjenmaske, maske, serum, eye treat, dagcreme og naturligvis en skøn ansigts og hårbundsmassage.

 

Pris kr. 525,-

 

 

Care Yoga Treatment 75 min.

Care Prego Treatment specielt designet for gravide 75 min.

Gita Emilie er medudvikler på denne skønne behandling og naturligvis er den også at finde blandt mine behandlinger.

I denne dejlige behandling peeles krop og ansigt blidt med økologisk valnød eller abrikos kerner, sammen med tilhørende økologiske olier - alt er sammensat efter din hudtype. Efter peeling nyder du den skønneste yogamassage. Her møder du de traditionelle massage greb samt stræk og bøjninger kendt fra yoga, blidt og nænsomt, dog altid med fokus på spændinger, trætte eller ømme muskler.

Produkternes sammensætning er vigtig, men det fortæller jeg dig inden behandlingen starter.

Udviklet i samarbejde med Care by Alexandra Cecilie

Hvis du er gravid skrives det når du booker.

 

Pris kr. 600,-

 

 

 

Når du deltager i min undervisning, modtager massage eller deltager i anden aktivitet med Gita Emilie Yoga & Massage, er du selv ansvarlig for fysiske skader eller uheld, som du skulle pådrage dig i forbindelse med aktiviteten/behandlingen.

 

Tidsbestilling sms eller ring på 60530906

 

Aflysning af behandling skal ske senest 24 timer inden behandling!

Til aflysning bruges sms eller opringning 60530906

 

OBS!! Når du booker et event online hos Gita Emilie Yoga & Massage indtaster du dine kontooplysninger - beløbet trækkes først på arrangementsdagen.

 

 

GAVEKORT

Giv et gavekort til en du holder af, bestil det her

på siden og få det sendt hjem til dig.

GITA EMILIE YOGA & MASSAGE

 

Certificeret Iyengar yogalærer

Udvikler af Gita Emilie Aerial Yoga

Spa og wellness konsulent

Fysiurgisk massør med aromaterapi som speciale

Kropsterapeut

 

 

 

GAVEKORT klik her

Kig forbi Gita Emilie på Instagram
Kig forbi Gita Emilie facebookside

Følg med på de sociale medier

GITA EMILIE YOGA / Gita Grauslund / Trelde Næsvej 124 / 7000 Fredericia / Mobil 6053 0906 / Gitagrauslund@gmail.com / Gitaemilieyoga.dk