Om Gita

Om Gita Emilie Grauslund

 

Jeg er 58 år mor og farmor, gift med Jørgen på 35. år.

Kunsten er at føle sig ung men alligevel at ha’ levet længe - sådan føler jeg, og jeg er taknemmelig, for jeg har samlet en del livserfaring i dette skønne liv.

 

Jeg har altid arbejdet med krop og bevægelse. Jeg har passet godt på mig selv især de sidste år, hvor jeg har praktiseret yoga. Jeg indså, at yogaen i sig selv bød på noget vigtigt her i livet - nemlig det, at jeg kunne bevare styrke, udholdenhed, balance og smidighed i både sind og krop resten af mit liv.

 

Jeg har ikke altid praktiseret yoga. Jeg har derimod dyrket sport som egentlig var for hårdt, idet det drænede mig. Jeg troede på, at det med at løbe mange kilometer var godt, at være ultra tynd, at tælle de sekunder jeg blev bedre dag for dag. Jeg konkurrerede konstant med mig selv og som en konsekvens heraf blev jeg stiv i bevægeapparatet, fordi jeg ikke var god ved mig selv.

 

Min første Iyengar yogalærer, mødte jeg 14 dage efter et marathonløb. Jeg var 45 år, bomstærk og tænkte, at yoga ”det var da ingenting”. Ca. halvvejs inde i undervisningen måtte jeg ned og ligge på min yogamåtte - det gjorde noget i min krop, jeg aldrig havde oplevet før.

Det var en stærk oplevelse, som jeg måtte tage til mig - og resten af historien får du, hvis du vil høre mere, når vi ses..

 

Som 49-årig startede jeg på Iyengar-yogauddannelsen. Mit motto er, at det aldrig er for sent at dyrke yoga. Det var en rigtig god beslutning, jeg tog dengang - jeg er taknemmelig for det valg.

 

Som yogalærer, kropsterapeut og massør møder jeg dig, som har trænet hårdt - jeg ved, hvordan din krop har det, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig videre til et aktivt liv uden, at kroppen og sindet kæmper imod dig.

 

Jeg kender også mange, som aldrig har trænet - det er fuldstændig fantastisk, for alle kan dyrke yoga, du bliver bedre og bedre for hver gang, du praktiserer. Jeg har valgt at tilbyde dig, som ikke har prøvet yoga før, en mulighed for at deltage min. 4 gange på et begynderhold, inden du beslutter dig for at deltage på mine hold.

Måske er det lang tid siden, du sidst har dyrket sport, men jeg kan give dig de bedste betingelser for at få en succes. Det er små hold og meget trygge rammer med god og grundig indføring i min yoga samt de hjælpemidler, som du måske skal benytte.

 

Så er der alle os, der har været tæt på eller er ramt af stress. Det er bestemt et rigtigt valg at gå til yoga. Yoga er meditation i bevægelse, og hvis du er stressramt, kan yoga være med til at få dig på rette kurs igen. Jeg anbefaler dig at komme til de 4 gange på holdet ”ny til yoga” eller kontakte mig, så jeg kan guide dig gennem de første gange, du er på hold.

 

Jeg underviser også dig, som har en gigt eller en anden kronisk sygdom. Din læge har måske henvist dig til yoga – Godt! For der er nemlig rigtig mange, som nu ved, at yoga er rigtig godt for os.

 

Det er vigtigt altid at fortælle din yogalærer om de helbredsmæssige forhold, som du så at sige ”tager med til yoga” – det kan være et dårligt knæ, problemer med ryggen, en kronisk lidelse eller den lykkelige graviditet. Jeg er der for at hjælpe dig til at leve livet rigtigt.

 

NAMASTE

GITA EMILIE YOGA & MASSAGE

 

Certificeret Iyengar yogalærer

Udvikler af Gita Emilie Aerial Yoga

Spa og wellness konsulent

Fysiurgisk massør med aromaterapi som speciale

Kropsterapeut

 

 

 

GAVEKORT klik her

Kig forbi Gita Emilie på Instagram
Kig forbi Gita Emilie facebookside

Følg med på de sociale medier

GITA EMILIE YOGA / Gita Grauslund / Trelde Næsvej 124 / 7000 Fredericia / Mobil 6053 0906 / Gitagrauslund@gmail.com / Gitaemilieyoga.dk