Referencer/samarbejdspartnere

Hvad siger eleverne?

 

Aerial Yoga er nyt

 

Her er hvad en af min elever skrev til mig efter sin første Aerial yoga time:

 

Helene Bak Brandstorm - Branding Manager og forretningsudvikler.

 

“Tak Gita for en fantastisk formiddag, super fedt og Jubii jeg fik benefits på alle fronter,

også mentalt hvor overvindelse, mod, kontrol og fortrolighed med min krop og tillid til mig og

min gynge fik en god oplevelse og alle tingene fandt sammen med din hjælp og du fik mig sku

i flagermusen. Wao det var en stor overvindelse - and I did it .... Juhuuuuu en lille sejr...

Glæder mig til om 14 dage og vil træne selv hjemme på det "minde akrobatiske" Indtil jeg har

fået lidt mere undervisning og træning så det udvikler sig på den gode måde og oplevelse...

Indtil jeg er fri og "fearless" . Go weekend. namaste Helene.”

 

Hvad siger eleverne?

Her er hvad mine Iyengar yoga elever har oplevet før, under og efter yoga:

 

Louise Villebæk Thygesen

 

Tak for nogle fantastiske yoga timer som virkelig har gjort en stor forskel i mit liv! Uanset om man kommer til yoga for at vedligeholdekroppen, ren forkælelse, styrke, smidighed eller genoptræning, er det virkelig en investering i en selv, som er det hele værd! For mit vedkommende er det hjælp til selvhjælp og jeg er hurtigt blevet dybt afhængig, da jeg har fundet ud af at jeg faktisk kan leve uden at spise smertestillende, hvis jeg laver lidt yoga jævnligt efter behov! Tak for god instruktion og gode timer hvor der er plads til alle uanset forudsætninger!

Hanne Rasmussen

 

Jeg stødte første gang på Gita for 6 måneder siden på en aktiv ferie til Israel arrangeret af Shape. Jeg blev meget begejstret for den måde, Gita underviser på. Hun er fuld af viden og knalddygtig til selv at vise de forskellige stillinger til stor inspiration for dem, hun underviser. Samtidig er hun uhøjtidelig og fuld af godt humør. Jeg blev straks afhængig og har siden gået til yoga hos Gita i Shape 2 til 4 gange om ugen. Det kan kun anbefales.

 

 

René og Jonna Villefrance

 

Jeg føler velvære og god styrketræning, smidighed, også glæden ved at dyrke Iyengar yoga.

Det gør noget positivt ved krop og sind.

Jonna 58 år

 

Min søn der er kiropraktorer, har altid sagt jeg skal træne smidighed, det har jeg fundet i Gita`s Iyengar yoga, der trænes smidighed og styrke

Renè 68 år

Pia Grabus

 

Jeg mødte første gang Gita på et søndags event i Middelfart og fik der et lille indblik i yoga . siden har jeg fulgt Gita rundt og kører nu gerne over 50 km hver vej for at deltage i Iyengar yoga hver uge gerne flere gange.Mentalt og kropsligt har det hjulpet mig igennem en slem overgangsalder periode og og mentalt får jeg et stort løft ved at deltage i timerne.Mine årelange lænde smerter er næsten borte. Gita ser en og jeg er altid glad når jeg kører hjem .Gita forstår som få at omfavne alle og stemningen er så varm og kærlig. Jeg er helt og aldeles afhængig.

 

 

Henriette Jacobsen

 

Jeg har gået til yoga hos Gita, siden hun begyndte at undervise. Det giver mig glæde, styrke, balance og smidighed. Når det så er sagt, har jeg som alle andre diverse skavanker, knæproblemer, problemer med ryg og til tider kraftig hovedpine. Disse skavanker kan jeg stort set holde nede, når jeg dyrker yoga og dermed spare penge til kiropraktiker eller fysioterapeut. Jeg er overbevist om, at yogaen er den rigtige vej til at holde sig godt og samtidig et super supplement til andre sportsaktiviteter. Jeg er blevet afhængig!

 

 

Catharine Linke

 

At nørde inde i min egen krop uanset hvor langt eller dybt den kan komme ud i stillingerne og opdyrke en bevidsthed om hvad min krop egentlig formår er en af de mange gevinster, der er ved at gå til yoga hos Gita. Det er tid til at være tilstede i mig selv og i min krop og finde ud af hvor meget kroppen egentlig er min medspiller, hvis jeg arbejder bevidst med den, som jeg nyder hver gang. At det så er sjovt, uformelt og dybt seriøst på samme tid er den særlige gave Gita bringer til yogatimen.

 

 

Jane Klerke

 

Gita er en super dygtig underviser og hun er altid i et rigtig godt humør. Altid meget varieret undervisning og man har det fantastisk efter en gang yoga med Gita

 

 

 

Hanne Christensen

 

Yoga hos Gita har givet mig større kropsbevidsthed, mere styrke og smidighed og jeg har mærket steder i min krop, jeg slet ikke vidste jeg havde. Jeg er blevet bedre til at holde fokus og lukke uvedkommende "støj" ude. Programmet er altid varieret og spændende og der er altid plads til sjove bemærkninger, så jeg altid går derfra med noget positivt og med ro og balance i mig selv.

 

 

Rikke HaahrMortensen

 

Gita er en fantastisk Yogi. Jeg kører gerne 23 km hver vej for at deltage i hendes timer, selv om jeg kunne dyrke yoga lokalt. Gita møder folk med en skøn positiv energi, altid velforberedt med et nyt program til dagen. Alle bliver budt velkommen med et smil.Hun husker sine elevers individuelle udfordringer, og kommer lige med den støttende blok eller en alternativ øvelse til dem der har særlige udfordringer, selv når vi er mange på holdet. Hendes timer er fulde af god energi og masser af smil, selv når det gør ondt, for ellers er det jo ikke yoga. Ud over at styrke kroppen, har yogaen givet mig et stort mentalt løft. Jeg er blevet bedre til at holde fokus i en travl hverdag og lukke af for forstyrrelser udefra.

 

 

Ninna Hedegaard

 

Yoga er mit frirum

 

Fri fra tidsfrister, huskelister og tanker som fylder

 

Et rum til at mærke mig selv

Min krops styrke, balance, udholdenhed og smidighed, som forbedres for hver gang jeg deltager

Fordybelse og taknemmelighed

Et rum hvor der er plads til ALLE, unge, ældre, store, små, nye, øvede ALLE!

Jeg kan grine, "græde" og glædes

 

Når jeg går du af rummet, efter afspænding til sidst, er det

Med en følelse af, at lige her og nu

Er alting lige præcis som det skal være 🙏🏼

Tak til dig Gita for at ændre min skepsis til begejstring 😊

 

 

Maj Hallenberg

 

Yoga giver mig ro til at få gang i den dybe vejrtrækning. Ved at strække muskler, sener og led løsnes blokeringer, ømhed og træthed i min krop. Kombinationen af at bruge åndedrættet og de fysiske stræk, hjælper det mig med at være til stede i nuet og slippe mentalt stress, det øger mit velvære og giver mere energi.

For mig handler yoga om at opnå en smidig krop og dermed et roligt og smidigt sind, som i min hverdag giver mig overskud. Ved at være i stand til at komme i kontakt med min krop og få mere ro i sindet, giver det mig mulighed for lytte til hvad min indre stemme og mit hjerte fortæller mig. Dette kan nogle gange være enormt svært i en travl hverdag for mit vedkommende som mor til to, aktiv løber og sygeplejerske. For mig har det hjulpet mig med at finde ud af, hvad der gør mig lykkelig, og dermed har jeg haft lettere ved at træffe valg mod et mere meningsfuldt og helt liv. Alt dette er sket på bare få måneder for mig.

 

 

Elin Grauslund Hansen

 

Jeg er blevet anbefalet at komme med til Gitas yogatimer i Shape af "min" kiropraktor pga spændinger i nakke, skuldre og lænd. Jeg har kun været med i 14 dage, så jeg er jo stadig nybegynder ud i yogaen - alligevel er jeg allerede begejstret for Gitas formidable undervisning, hendes store viden og smittende energi :) Og allerede nu kan jeg mærke, hvor godt det er for min gamle stive krop at blive strukket ud og rettet op :)

 

 

Majbritt Simonsen

 

Har aldrig haft det så sjovt, hårdt, godt, og så ondt bagefter som første yoga time 😂😥 men hold op hvor var det bare godt og har været der siden vil ik undvære det. Du giver meget mere end yoga. Din udstråling og din måde at være på det er så livsbekræftende og så gør det ik så meget det gør ondt 😉😍

 

 

Tina Holst Olsen

 

De første gange jeg kom til Shape Yoga, tænkte jeg " det kan da ikke passe" at jeg kommer til at svede så meget af yoga. Nu er det blot én af de aftner jeg ikke vil gå glip af. Hverdagen kan til tider være svær at få til at hænge sammen og det mærkes med det samme, hvis der går for lang tid mellem de enkelte yoga gange. Afvekslende og alsidige øvelser. Jeg har fået en rankere holdning, bedre kontrol på muskelgrupper, færre ryg- og bensmerter, og mentalt er timerne et fantastisk modstykke til en travl hverdag. Der er en god og behagelig stemning.- Indimellem gode grin og lidt pusten. Og samtidig er Gita et livsstykke, der også får timerne til at flyve afsted. de bedste anbefalinger :-)

GITA EMILIE YOGA & MASSAGE

 

Certificeret Iyengar yogalærer

Udvikler af Gita Emilie Aerial Yoga

Spa og wellness konsulent

Fysiurgisk massør med aromaterapi som speciale

Kropsterapeut

 

 

 

GAVEKORT klik her

Kig forbi Gita Emilie på Instagram
Kig forbi Gita Emilie facebookside

Følg med på de sociale medier

GITA EMILIE YOGA / Gita Grauslund / Trelde Næsvej 124 / 7000 Fredericia / Mobil 6053 0906 / Gitagrauslund@gmail.com / Gitaemilieyoga.dk

Copyright © Gita Emilie Yoga 2016